Over ons

PROUD, een trots gevoel, dat is wat wij jou willen geven, want als je haar goed zit, voel je je toch ook beter?

In onze salon voel je je meteen op je gemak, door de gezellig en gemoedelijke sfeer. En dit in combinatie met de vakkennis, kwaliteit en creativiteit.

Bij Proud volgen we de huidige trends, maar wat veel belangrijker is dat wij kijken naar wat het beste bij jou en je leefstijl past. Daarin is ook de juiste haarkleur van belang, d.m.v. van een handige tool kunnen wij je precies laten zien welke haarkleur het mooiste bij je huid matcht. We geven je ook een thuisadvies over hoe je het beste je haar kunt verzorgen en stijlen, zodat de conditie van je haar en hoofdhuid gezond blijft, en je zo optimaal kan genieten van jouw kapsel.

Ook bij haar en/of hoofdhuid problemen , zoals bij allergieën, geïrriteerde hoofdhuid ,kan je zeker bij ons terecht. In ons assortiment hebben wij de productlijn So Pure,wat geheel biologisch en plantaardig is en vrij is van parabenen en sulfaten.Ook heb je de keuze voor een ammonia-vrije haarverf.

Sinds 2015 zijn wij een Keune Ambassador, een onderscheiding die staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Eigenaresse Carola heeft in 2016 ook een nominatie gekregen voor de Coiffure Awards, de meest prestigieuze kapperswedstrijd in ons land.

Ten alle tijden wordt je geholpen door ervaren hairstylisten, met 10 jaar ervaring of meer.  Het hele jaar door volgen wij trainingen om up-to-date te blijven van alle trends en technieken, om je zo de goede kwaliteit te kunnen blijven geven.

We zien je graag in onze salon,

Look good, Feel better & be Proud at yourself!

Groetjes Team PROUD